keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Rintakoru valokuvasta

Valokuvista ja vanhoista levynkansista tehdyt rintaneulat ovat olleet valmiita jo tovin, mutta projekteja on enemmän kuin ehtii esitellä.

Kuvat ovat peräisin kansalaisopiston kurssilta, jossa painettiin kuvia kankaalle. Pyöreä rintaneula on minä puhaltamassa kaksivuotiskakun kynttilöitä. Taustana on maitopurkin pahvi ja reunoilla pala pitsiä.

Kaksi muuta kuvaa on kotoisin Doverin Vintage labels and posters -kirjasta. Kirjan kaikki kuvat tulevat cd:nä, jolloin niitä voi muokata oikean kokoiseksi. Dover sijaitsee Lontoossa, mutta kirjoja voi kuulemma myös tilata. Alempi on vain ommeltu huovalle ja alalaitaan laitoin teeman mukaisesti ruusuja.

Keskimmäisessä on hieman enemmän tavaraa: paksut reunat on peitetty koristenauhalla, kuvan reunassa on helmiä ja päällä pari koristeperhosta. Lopuksi laitoin lakan koko komeuden päälle (suojaamaan ja estämään helmien tippuminen).

Tämä onkin tämän vuoden viimeinen bloggaus, sillä loma verkon ulottumattomissa kutsuu! Tavataan uudelleen tammikuun puolivälissä...


2 kommenttia:

  1. no ompas kyllä uskomattoman upeita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oon käyttänyt aika paljon tuota "omakuvaa". Tekee vaatteista heti paljon persoonallisempia :)

      Poista