perjantai 2. joulukuuta 2011

Kahden korun yhdistäminen

Viime aikoina on tullut puuhailtua korujen kanssa ja nyt taas kutkuttaa ompeluhommat. Mutta ennen sitä vinkkaan, miten saa koruvarastoa uudistettua.

Mulla on useita lyhyitä kaulakoruja ja vain muutamia pitkiä. Kaupat on pullollaan ihania pitkiä killuttimia, mutta ajattelin ensin katsoa, saisinko omista koruistani aikaan jotain uutta. Mulla oli entisen poikaystävän äidiltä saatu ihastuttava lasihelminen rannekoru, jota en valitettavasti voi enää nykyään käyttää. Syynä on sen "pulleus", joka ei sovi tietokoneella kirjoittamisen kanssa. Toimittajan on yllättäen kirjoitettava työaikanaan (tosin ei niin paljon artikkeleita kuin ihmiset luulevat, sillä puolet ajasta menee sähköpostiliikenteen hallinnointiin), joten sillä ei ollut käyttöä.

Lyhyistä kaulakoruista valitsin mahdollisimman paljon irrotuspaikkoja sisältävän ketjun ja sitten vain pihdit käteen. Pelkkä rannekorun pituus ei olisi riittänyt, joten laiton väliin korupiikkejä, jotka täytin helmillä. 

  • Tarvikkeet: koruja, jotka ovat odottaneet oikeaa käyttöhetkeä pitkään.
  • Aika: Tässä ei kauan nokka tuhise. Yksi elokuva riittää. Älä ainakaan katso Gardener of Eden. Takakansi lupaa paljon, mutta leffa on vain tajuttoman tylsä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti