sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Joulun ihanat korulahjat

En arvosta joululahjojen ostamista vaan ostamisen vuoksi enkä mielellään ota vastaankaan mitään krääsää. Tänä vuonna saimme vain yhden konvehtirasian, joka meni mukavasti viinin kera illalla jälkiruoaksi. Kollegaltani tuli joululyhty, mikä sopi täydellisesti ikkunalaudalle. Ei siis mitään turhaa ja tarpeetonta.

Korulahjoja sain useita, osan itseltäni osan muilta. Vanhan joulumyyjäisistä löytyi jyväskyläläinen Riiminka. Pellavasta tehty kaulapussukkaan sopii puhelin ja rahaa sekä pari korttia. Ostin sen seuraavan kesän melontareissuja ajatellen: puhelin ja rahat minigrippipussiin ja pussi kaulaan. Ei hiosta kuten muovi tekee. Ostin muuten kummitytölleni samanlaisen.

Ihana kaulakoru on poikaystävältäni. Se on Helmipöllön tuotoksia. Tää oli mulle uusi tuttavuus, mutta ihastuin näihin höyrypunk-tyylisiin, hieman rouheisiin muotoihin. Pohjana on vanha taskukello eli kunnon kierrätyskamaa. Myös korvikset on Helmipöllöstä. Rakastan vanhoja kunnon dekkareita eli Hercule Poirotia ja Neiti Marplea.

Pienit maatuskat sain esimieheltäni.  Meillä on hyvin samanlainen maku ja nämä pienet väripilkut tulevat takuulla ahkeraan käyttöön.


3 kommenttia:

 1. Ihania lahjoja! Oikein sun näköisiäs. Eritoten ihastuin noihin Poirot korviksiin! Työkaverilla oli Afrikan tähdestä sellaiset rosvokorvikset. Ne oli kans oikein mukavat. Täytyy metsästää itselleni kans :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Mä löysin Vanhan joulumyyjäisistä myös yhden naisen, joka teki koruja maisemakuvista. Mä valitettavasti hukkasin sen käyntikortin, että olis voinu tilata myöhemmin jostain omasta kuvasta korusetin.

  Tuu maaliskuussa Helsinkiin kädentaitomessuille täydentämään mun kanssa idea- ja koruvarastoa.

  VastaaPoista
 3. Poirot korvakoruja ja muuta mukavaa löydät helposti nettisivultani osoitteessa http://www.123kotisivu.fi/helmipollo

  t. Kirsi/Helmipöllön Korupaja

  ps. kiitos mainostuksesta ja kehuista, toivottavasti tavataan taas messuilla!
  pss. Minäkin suosittelen Riimingan tuotteita! Tunnen ko kollegat hyvin ja heillä on laadukas tekeminen! Käytän itse heidän pussukoitaan päivittäin!

  VastaaPoista