sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Maailman kaunein kaulakoru

Terveisiä ihanasta ja kaikkien alueen mullistusten keskellä rauhallisesta Jordaniasta! Työmatkailin viikon verran Akabassa ja sen ympäristössä ja suosittelen paikkaa erityisesti korumaakareille. Tarjolla oli paljon rihkamaa, mutta myös oikeista helmistä ja kivistä tehtyjä taideteoksia todelliseen sopuhintaan. Esittelen yhden myöhemmin, mutta ensin haluan hehkuttaa tätä Eilatin puolelta löytämääni korua (Israelin raja on ihan naapurissa ja siellä voi käydä päiväseltään).                                     
Sen takana on israelilainen korusuunnittelija Michal Negrin. Näyttävät vintagetyyliset korut ovat  sydäntäsärkevän kauniita ja täynnä upeita yksityiskohtia. Kun näin tämän kolmiulotteisen, viidestä nukkemaisesta tyttöhahmosta koostuvan metallikorun, se oli vain pakko saada. Hinta oli 100 euron tienoilla, mutta tiesin katuvani, jos lähden ilman tätä kotiin. Korun pituutta voi säätää, mutta huomasin, että tytöt kannattaa jättää roikkumaan reilusta rinnan alapuolelle, sillä silloin ne saavat tilaa "tanssia". Hintaan muuten kuuluu postiosoite, johon korun voi lähettää ilmaiseksi korjattavaksi, jos se jostain syystä menee rikki.

  • Tarvikkeet: Rahaa
  • Aika: Kaupassa olisi voinut kuluttaa tuntikausia, mutta tämä hyppäsi heti verkkokalvolle kun astuin sisään ja maksamisen jälkeen poistuin mahdollisimman nopeasti, ettei luottokortin valheellinen rajattomuus sumenna lisää ajattelukykyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti