tiistai 14. toukokuuta 2013

Nyt lähtee halvalla!

Täytyy jakaa täällä mun "löytöni", joka tosin ei liity millään tavalla käsitöihin. Kun olin opiskelija, tykkäsin matkustaa kavereiden luo ympäri Suomen. Kun jouduin pari vuotta sitten luopumaan opiskelijakortista, myös junareissaaminen väheni. Kuka nyt oikeesti viitsii maksaa julkisesta kulkuneuvosta sellaista summaa, että autolla lähteminen tulee halvemmaksi?

Olin menossa Tampereella pari viikkoa sitten ja ihan huvikseni katsoin, mitä Matkahuolto tarjoaa. Yllätyin, sillä bussiyhtiöt eivät ole juurikaan mainostaneet tarjoavansa nykyään todellisia alennuslippuja! Jos on valmis matkustamaan hieman eri aikaan kuin kaikki muut, Helsinki-Tampereen saa halvimmillaan vitosella ja 9 euron lippuja tarjotaan jo aika normaaleihin matkustuaikoihin.

Reippaat puoli tuntia pidempi matkustusaika ei paljon tunnu, kun ajattelee, että samasta huvista maksaa junalla kolme kertaa enemmän (junalippu n. 30 e)

www.matkahuolto.fi3 kommenttia:

 1. No ompas edullista. Etenkin silmääni osui tuo Helsinki-Seinäjoki express ja kestokin on vain 2h 25 min. On kyllä nopia. Eihän pendolinokaan tuo tuota vauhtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouduin tuota vähän leikkaamaan näyttöä eli nuo ajat on Helsiki-Tampere välille eli bussi jatkaa Seinäjoelle, mutta siihen tulee vielä pari tuntia lisää :-)

   Poista
  2. No mä ajattelin, että ny kyllä pitää päästellä ylinopeutta ja aika paljon :) Muttei se poista sitä, että halpaa on....

   Poista