sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Värikäs heijastinkukka

Koska tiedän pomoni jo malttamattomana naisena avanneen pakettinsa (en koskaan edes epäillyt Leonnan pystyvät odottamaan aattoon), niin voin esitellä jo hänen heijastinkukkansa.


Leonna on varsinainen elosalama, joka rakastaa kirkkaita värejä. Oranssi on hänen lempivärinsä ja se on  yllätttäen myös day spamme logoväri. Minä puolestani en erityisesti ole lämpimien värien ystävä, joten jouduin hakemaan sekä oranssia että vihreää erikseen kangaskaupasta.

Päädyin isoon kukkaan, koska Leonnan on näyttävien korujen ystävä ja hän myös uskaltaa loistaa ja säihkyä. Iso kiitos ihanalle pomolle!


4 kommenttia:

 1. Ihana heijastin! Onko tuo heijastin osa leikattu ihan saksilla vai miten saat siitä noin tosi siistin? Jokin kuvioleikkuriko kenties?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Sain joululahjaksi semmosen Big Shot -leikkurin. Ihan paras just tämmösiin hommiin!

   Poista
 2. Ahaa, siis joku muukaan ei malta odottaa pakettiensa kanssa jouluaattoon :D

  Vaikuttaa kätsyltä tuo Big Shot. Olen sitä katsonut juutuubista, mutten ymmärtänytkään, että sillä voi leikata muutakin kuin paperia. Tilaan siis henkilökohtaisen tuote-esittelyn, kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain yhden lahja pidettyä jouluaattoon saakka :-D Kun tuut Hesaan niin mä esittelen sulle mielelläni, mitä kaikkea tuolla saa aikaan... upee vehje (vie vaan siukuran paljon tilaa)!

   Poista