tiistai 24. heinäkuuta 2012

Parhaat hiustenmuotoilutuotteet a´la minä

Kuten ainakin tutummat tietävät, minulla on pimeä menneisyys kauneustoimittajana. Työhöni kuului kosmetiikan testaus isossa mittakaavassa ja ihmiset kyselivät aika paljon tuotesuosituksia. Työn vaihtuessa kaappiini on jäänyt ne todelliset suosikit. Tämä ei siis tarkoita, että nämä tuotteet sopisivat kaikille, mutta miun hieman karhea, mutta juuresta helposti latistuva tukkani pysyy kuosissa näiden avulla.


Paul Mitchell expresstyler Hot off the press ja Quick slip:
Loistava tuotelinja. Hot of the press on paras tuote kiharojen alle. Koostumus on hieman "hiuslakkamainen" ja pito myös sen mukainen. Ei myöskään jätä hiusta kosteaksi kuten muut suihkeet. Quick slip nopeuttaa hiusten kuivumista ja silottaa pintaa. Ihan must-tuote!


Sebastian Potion 9:
Paras jätettävä hoitoaine. Käytin sitä jo lyhythiuksisena, sillä se on ihmeaine: ei litistä vaan suojaa ja kohottaa hiusta (jättämättä kuitenkaan kovaksi)

Sexy hair What a tease:
Jos tällä ei kiharapilvi pysy, niin ei millään!


Redken all soft Supple touch ja Argan-6 oil:
Kallis, mutta rahansa värtti linja. Suihkeella saa kuivannäköiset hiukset taas kuntoon. Käytän sitä paljon "toisen päivän" kiharoissa. Öljy silottaa kuivat latvat jättämättä rasvaiseksi. Ennen hiusten kuivaamista ja joka välissä pesujen välissä.

KMS free shape hot flex spray:
Hyvä kilpailija Hot off the Pressille. KMS:n tuotteet ovat kauttaaltaan hyviä.

Tigi Bed Head After Party:
Suoristusraudan alla tekee silkkistä jälkeä, pesujen välissä tekee hiuksista terveen näköiset.

Joico Structure foundation:
Hyvä suihke hiusten selvittämiseen.

Redken Rootful 06:
Paras tyvikohottaja ever! Ainoa, millä syntyy sellaisia tuloksia, että kaveritkin huomaavat.


Tigi Catwalk Transforming dry shampoo:
Useilla sarjoilla on hyviä kuivasampoita. Tämä on niistä yksi.

P.S. Kuvassa Alla Joicon structure foundation ja KMS:n hot flex spray, latvoissa Redken Argan-6 oil. Lämpörullat päähän, jonka jälkeen kiinnitys Sexy hairin lakalla. Pari(kymmentä) pinniä päähän jumpan ajaksi, etteivät kiharat lähde ja ennen juhlia kiharoiden selkeytys Redkenin Supple touchilla. Kesti vielä seuraavankin päivän :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti