sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Helppo nuttura kukkasilla

Olin eilen serkkuni pojan rippijuhlissa. Tilaisuus oli rento, mutta koska olen patologinen ylilaittautuja, huomasin jossakin vaiheessa taas vääntäväni nutturaa vessan peilin edessä.

Muistin ihanan Mariela Sarkiman kanssa tekemästäni videosta hyvän kikan, millä kampaukseen saa helposti kokoa ilman rullapohjaa: päällyshiukset ponnarille, loput hiukset tupeeraten niskaan. Kun harakanpesä on valmis, ponnari päästetään auki ja sileät hiukset harakanpesän päälle silottamaan kampausta.

Alennuksita ostetut kukkaklipsit saivat käyttöä, kun tungin niitä nutturan sivuun (peittämään liian tummat pinnit). Löytyypä sieltä yksi timanttiperhonenkin, joka on odottanut sopivaa tilaisuutta pari vuotta. Kukkia voisi olla enemmänkin, eli maanantaina voisi käydä katsomassa muutaman alennusmyynnin, josko jotain olisi jäljellä...

3 kommenttia:

 1. Teuvon Kuvat noormarkusta kävi täällä ja toivottaa hyvää kesän jatkoa.
  www.ttvehkalahti.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Tää oli kiva päivitys ja kiva toi ohje! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Teuvolle käynnistä. Minna: kiva että tykkäsit :) Väkerrän mielläni kampauksia, mutta rullapohjan jne teko vaan ei nappaa. Tää on helppo ja näyttävä, just niin ku kampauksen pitääkin olla :)

  VastaaPoista