sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Rintakoru vanhasta levynkannesta

Kun mies häipyy kaikkien uusista koruista ja vaatetuunauksista otettujen kuvien kanssa lähes viikoksi Lappiin, ei tyttöparalla ole muuta mahdollisuutta kuin kaivaa kaapinpohjalta jokin vanha projekti. Tämä on siis viime keväältä ja olisi jäänyt muuten laittamatta, ellen olisi kipeästi kaivannut päivitystä tänne.

Viime viikko oli siis ensimmäinen työviikkoni Kokemus Helsingissä. Alla painoi vielä edellisen viikon superpitkät työtunnit ja kolmen päivän läksiäiset. Kun perjantaina raahauduin töistä kotiin, eivät jalat meinanneet enää kantaa. Muistelin, että tämä ei ole eka kerta kuin uusi työ uuvuttaa ihan täysin.

Mutta takaisin rintakoruun. Tämä on siis vanha levynkansa, jonka skannasin oikean kokoiseksi ja painoin kankaalle. Näitä löytyy Lontoon Dover-shopista ostamastani Clipart-kirjoista. Heillä on kuulemma myös nettikauppa.

Takana on paksu huopa, ja mietin pitkään, miten reunat saa piiloon. Joulukortien sitomiseen käyttämäni nauha, siis sama jota käytin lettivillatakin hihoihin, sopi tähän loistavasti.


2 kommenttia: