tiistai 3. huhtikuuta 2012

Ihanat vintagemessujen löydöt vol. 2

Esittelen jo ideapankkiin jääneet Kaapelitehtaan vintagemessujen löydöt, mutta onneksi en joutunut lähtemään sieltä aivan tyhjin käsin.

Olen jo pitkään etsinyt persoonallista sormusta, joka näyttäisi hyvältä nakkisormissani. CinCin oli tuonut messuille monta mielenkiintoista mallia, joista pitkän harkinnan jälkeen päädyin hopeiseen sudenkorentoon, joka kantaa selässään ametistia. Tykästyin tähän malliin myös käytännön syystä: siivet estävät sormuksen pyörähtelyn sormessa.

Toinen löytö oli pieni laketti, jonka Alles Guten Rita Salonius kertoi tehneensä itse. Pidin väreistä, mutta tämä myös muistutti joskus pienenä sairaalassa äidilleni tekemää rintakorua. Taidankin pyytää sen takaisin äidiltä, sillä en muista hänen sitä koskaan käyttäneen (silloin en vielä ymmärtänyt, että rakas äitini on kaikkea muuta kuin rintakorutyyppiä).

5 kommenttia:

 1. Ihanaihana hiuskoriste! Vielä muutama vuosi sitten mulla oli aina hiuksissa panta tai muu hiuskoriste, pitäisi varmaan ottaa taas käyttöön...

  VastaaPoista
 2. Voi ie mitä ihanuuksia! Oikein inspiroivia nuo vol 1 kuvat myös. Josko joskus pääsis kans tekemään tutkimusmatkan tuonne messuille, kun kaikkea kaunista siellä näyttää olevan.

  VastaaPoista
 3. Ota ihmeessä Mirppu, erottuu tylsästä tavismassasta :) Kiitos Jenni, tuu ihmeessä joskus Hesaan messujen aikaan, niin mennään yhdessä.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat löydot, harmittaa ihan kun jäi messut väliin!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Henna, syksyn messuille sitten mukaan. Tällä kertaa mä aion mennä ilman työtehtäviä ja tehdä ostoksia oikein urakalla!

  VastaaPoista