perjantai 31. elokuuta 2012

Raportti Italia

Oi ihana Italia! Työmatka on takana ja niin on myös 40:ää hipova helle. Paljon epävarmuutta ja sovituskertoja vaatinut matkagarderoobi oli onnistunut -ainakin osittain.

Italian edustajilla oli todellakin kaikkien pelkojeni mukaisesti pelkkää mustaa kotelomekkoa ja huikean korkeita korkoja. Upeita leidejä kaikki ja jokaisella tuntui olevan lättänä vatsa ja kilometrin pituisen koivet. Italiaanomiehet edustivat istuvissa puvuissa, mutta se toki ei ole mitään uutta (paitsi että juuri kellään ei näyttänyt olevan puvun kanssa sukkia).

Vieraat eli maahantuojat olivat onneksi pukeutuneet värikkäämmin ja hieman vapaamuotoisemmin ja tähän porukkaan garderoobini sopi loistavasti. Valitettavasti korkokenkäni eivät olleet missään tapauksessa samaa lajia kuin muiden (varsinkin upeiden venäläisten kaunottarien), mutta minkäs teet kun jalkaterä ei suostu taittumaan kauniisti kaarelle.

Onneksi en sentäs aivan tossukoilla ollut lähtenyt, vaan Brakon luottokengillä, joita oli mukana sekä harmaat että ruskeat.


Italialainen ruoka on niin jumalaisen hyvää, että onneksi en pakannut mukaan mitään liian kiristävää. Parmankinkku, juustot, grillatut kasvikset, aamiascroisantit ja tietenkin kuohuviinit näkyvät nopeasti vyötäröllä mutta huonoa omaatuntoa kannattaa kokea vain silloin kun ruoasta ei ole nauttinut.

Illaliset olivat ihania, puolirentoja tilaisuuksia, joihin pakkaamani mustat mekot ja värikkää asusteet sopivat täydellisesti. Tässä mekon kaverina "kengät, jotka takuulla huomataan" ja "maailman kaunein kaulakoru". Kyllähän ne saivat arvoistaan ihailua :)

En tullut takaisin ihan tyhjin käsin, mutta uudet laukut ja jakku vaativat ehkä oman postauksen...

Back from Italy! My informal business garderobe was after all quite working, of course it was nothing to compare those stylish Italian and high heels of Russian leidies. 

Luckily I had nothing too tight with me, because Italian cuisine can be seen quite fast :)

Summa summarum: great trip with good weather, nice people and great food. The business part was very informative as well!

2 kommenttia:

  1. Voi Italia! Pelkästään jo nuo kinkut tuolla kaupassa saivat mun hirmuisen matkakuumeeni jälleen mouruamaan.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva Hannele, kun löysit tänne! Kuten paras ystäväni totesi: Italiassa ei vain voi olla syömättä jatkuvasti ja koko ajan.

      Poista