keskiviikko 8. elokuuta 2012

Villinä vaalenpunaiseen

Ensimmäisenä pinkkisarjasta esittelyyn tulee vaaleanpunainen. Välillä pinkkiä on löytynyt päästä varpaisiin, välillä se taas on tuntunut liian tyttömäiseltä. Kaivoin kaapista pari vaalenpunaista vaatetta, joita en ole käyttänyt pitkään aikaan ja tein niistä aikuselle sopivan "bileasun" eli johonkin puolivilliin edustustilaisuuteen kelpaavan kokonaisuuden.

Paita on peruja vaihtarivuodeltani Prahasta. Sillon sen kanssa tuli käytettyä farkkuja ja tennareita, mutta come on, eihän ne nyt oikeasti tuollaisen herkän sifonkipaidan kanssa sovi (ainakaan enää vuoden 2005 jälkeen)! Viime vuosina se onkin jäänyt kaappiin, koska sillä ei ole ollut kavereita hyvästä kunnostaan ja vartalolle armollisesta mallistaan huolimatta.

Nyt löytyi hyvä ehdokas, kun viime keväänä ostin Italiasta nämä ihanat housut. Sopivan rennot ja viralliset samaan aikaan (erityisen kiva on lahkeiden "kiristin", jonka vuoksi housuja ei tarvinnut lyhentää).  Olen hieman karsastanut pussihousu-korkkariyhdistelmää, mutta tässä se näytti hyvältä. Pääkoriste on pari vuotta vanha ja ansaitsisi enemmän käyttöä. Sillä kun saa nopeasti näyttävän kampauksen.

Mitäs tykkäätte, kelpaako tällä asulla edustaa kauneus- ja muotialan pippaloissa?

Beige + pink

Tässä muutama ideakuva vaalenpunaisen käytöstä:

http://www.chicisimo.com
http://www.chicisimo.com
http://cdn.blog.benetton.com
http://www.chicisimo.com
http://www.chicisimo.com
http://4.bp.blogspot.com

9 kommenttia:

 1. oho! sillähän on korkkarit jalassa :D jee!

  VastaaPoista
 2. Mirppu, näetsä mun kävelevän niillä? :D Joo, yritystä aina välillä on, kutsu mut johonkin kivoihin pippaloihin niin lupaan laittaan nuo jalkaan :)

  VastaaPoista
 3. Täytyy yhtyä edelliseen kommenttiin :) Ihanat nuo kengätkin! Onko niissä joku nilkkaremmi vai minkälainen tuo kiinnitys on?

  VastaaPoista
 4. Kiitos Sara ja Jenni! Lahkeen alle jää tosiaan nilkkaremmi, joka pitää koko komeuden jalassa. Ostin nuo parilla kympillä viime syksynä enkä oo kertaakaan pitänyt...noloa.

  VastaaPoista
 5. Hieno, kyllä tuolla asulla kelpaa asustaa. Kiva paita ja kengät, kaikki näyttää tosi hyvältä.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Riitta! Ihana kuulla "kansan mielipide", että voi hyvin mielin lähteä ulos nämä vaatteet niskassa.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanat nuo sinun Italian housut ja nuo mustat korkkarit sopii niihin todella hyvin! Nyt vaan otat ne kuvien lisäksi vielä käyttöönkin :)

  VastaaPoista
 8. Kun on seuraavat sopivat juhla0t, lupaan Sari, että mulla on nuo korkkarit jalassa!

  VastaaPoista