lauantai 5. toukokuuta 2012

Kokeilussa Salon effect -kynsitarrat


Harvemmin bloggaan kauneudesta, mutta nyt on pakko esitellä mun kesäiset varpaankynnet. Ja kyllä näidenki tekeminen todella täytti tuunauksen tunnusmerkit...

Kyse on siis Sally Hansenin Salon effect -kynsitarroista. Koska läpyskät on tarkoitettu sormien kynsille, jouduin hieman leikkaamaan niitä sopivamman kokoisiksi.

Kiinnitys oli yllättävän helppoa: kalvot pois kummaltakin puolelta, tarra kynnen pintaan, vähän painamista appelsiinipuutikulla ja viilalla ylimääräiset pois!

Kävin varpaat läpi vielä sormilla painellen. Olen testannut niitä jumpassa ja töissä, eikä lakkapinta ole lähtenyt mihinkään. Paketissa luvataan kymmenen päivän kestoa, mutta varpaissa todennäköisesti pysyy ainakin tuplat.

Sain jokaisesta tarrasta kahteen kynteen, joten näitä jäi vielä runsaasti kesää ajatellen (paketissa on periaatteessa kahta käyttökertaa varten). Pikkuvarpaani on niin pieni, että jätin sen suosiolla ilman tarraa.

En ole varma, ovatko nämä jo kaupassa, mutta muistaakseni kyse on kausituotteesta. Eli näitä täytyy hamstrata varastoon. Hinta oli paketilla n. 12 €.

2 kommenttia:

  1. Sulla on kiva blogi :) Oon hirmu laiska varpaankynsien kanssa - tässä on ideaa! Kokeilen heti kun löydän jostain noita ;))

    VastaaPoista
  2. Kiitos Nina! Tarrat ovat olleet reilun viikon ja ainoastaan isovarpaan kyljestä on lohkennut pieni pala. Suosittelen nimenomaan laiskalle :)

    VastaaPoista