sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Patrona, uusi suosikkiravintolani

Kun kerta olen kertonut varpaankynsistäni, on luontevaa siirtyä vajaa metri ylöspäin kohti vatsalaukkua. Eli metsään mennään blogin alkuperäisen idean suhteen, mutta kun uusi lempiravintola löytyy, ei sitä voi olla mainostamatta.

Eli huomasin pari viikkoa sitten, että Annankadulle on avattu meksikolainenravintola nimeltä Patrona. Pari iltaa sitten päädyimme testaamaa paikkaa poikaystäväni kanssa. Näyttää siltä, että vähäisestä mainostuksesta huolimatta moni muukin on sisään eksynyt ja hyväksi todennut, sillä hädin tuskin saimme pöydän, vaikka oli normaali arki-ilta.

Kun pitkän odottamisen jälkeen saimme pötyä pöytään (jopa alkuruokaa joutui odottamaan melkein tunnin), oli jokainen suupalallinen sitä edeltäneen mahamurinan aiheuttaman tuskan arvoinen! Uskomattoman täyteläisiä makuja, jotka saivat Helsingin (tex)mex-paikat vaikuttamaan halvoilta kopioilta. Ruokalistalla oli käytetty mielikuvitusta ja drinkkilista oli laaja. Guacamole maistui paremmalta kuin koskaan ennen, tortillat
muultakin kuin jauholta ja sörsselit täydensivät hienosti toisiaan.

Henkilökunta oli suurammaksi osaksi aitoja latinoja ja sisustus epäsuomalaisen rohkea. Parin kolmen tunnin ajan tuntui siltä, että olen vihdoin oikeasti päässyt matkustamaan Meksikoon.

2 kommenttia:

  1. Oi oi oi! Kylläpä näyttää hyvältä ja aika mukavan kokoiset annokset sanoisin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jenni, tuonnehan me vielä joku päivä mennään...

    VastaaPoista