keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Nahkapussukan uusi elämä

Sain lahjaksi laukun, joka ei erityisesti mielyttänyt silmääni: rumat hapsukoristeet tekivät siitä mielestäni halvan näköisen (tosin ilmainen ON halpa). Pidin kuitenkin laukun muodosta eli pyöreästä pohjasta ja kiristynauhasta, joka toimi sulkimena. Myös pitkä olkahihna on kätevä, sillä se antaa yöelämässä vapautta vaikka tanssia tai muuten käyttää täyspainoisesti kahta kättä hyväksi esimerkiksi juoman ja ruoan kannatteluun.

Laukku killui vaatekaapin ovessa useita kuukausia, kunnes eräänä päivänä harmittelin, ettei minulla ole pinkin sävyistä menolaukkua. Pinkki ei kuulu normaaliin värirepertuaariini, mutta ulos lähtiessä se tuo asuun särmää.

Nauhavarastostani löytyi pinkkiä narua, jossa lukee Make up store eli se on tullut jonkin hieman arvokkaamman meikkiostoksen kyljessä. Logo on kuitenkin painettu niin huomaamattomasti, ettei siitä ole haittaa. Napsaisin hapsut irti ja pujotin narun hakaneulan avulla tilalle.

Halusin laukkuun vielä lisää menofiilistä, joten päätin kirjailla yläosan saumaan muutaman helmen. Pelkkä pinkki olisi ollut tylsä ja pitkän pähkäilyn jälkeen päätin, että se tarvitsee kaveriksi sinistä. Laitoin aina kolme pientä sinistä ja yhden ison punaisen. Nahkaan neulani ei tienkään olisi pystynyt, mutta pujotin helmet ompelusaumaan kiinni.

Nyt sitten tarvitaan enää ne juhlat, joissa on tarjolla tanssia, ruokaa ja juomaa. Kuka haluaisin järjestää?

  • Tarvikkeet: Hakaneula, nauhaa, neula ja helmiä (isoja ja pieniä).
  • Aika: Tässä ei kauan nokka tuhissut. Ehdin katso Yle Areena Elämää muurin jälkeen ensimmäisen osan. Kuinka moni muuten tiesi, että rajan yli tulleet itäsaksalaiset saivat "shoppailurahaa" Länsi-Saksan hallitukselta?
    Seuraa blogiani Bloglovinin avulla 

      Ei kommentteja:

      Lähetä kommentti