tiistai 8. tammikuuta 2013

Helpot loman lökäpöksyt

Tässä vaiheessa vuotta kaupoissa on aika rajoitetusti tuota kesävaatetta, mutta loma iskee päälle ennen kuin mallisto vaihtuu. Olisi siis uhrattava yksi hamekangas kevyisiin shortseihin.


En ole ennemmin tehnyt itse alaosaa, joten päätin tehdä mahdollisimman yksinkertaisen mallin kumilankavyötäröllä. ja -lahkeilla. Jopa näinkin yksinertaisessa prosessissa onnistuin leikkaamaan kaavat väärään kokoon ja housut jäivät liian kireiksi. Olisi siis ommeltava reilut lisäpalat kumpaakiin sivuun.



Yllättäen lisäpalat sopivat tähän malliin ja kun laitoin vielä samanväristä nauhaa lahkeisiin, näistä tuli varsin hovikelpoiset. Toivottavasti housut eivät repeä kesken loman, niin kuin kävi eräälle tekemälleni mekolle kesken työpäivän...

2 kommenttia:

  1. Missäs päin maailmaa näitä uusia kesähousuja sitten pidetään? Intian suuntaan annoit vinkkejä, sielläkö siis? Hienot on housut kyllä ja varmaan mukavan vilposet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Intiassa hyvinkin, mutta housut jäivät käyttämättä! Delhissä oli sen verran viileää, ettei housuja tarvinnut ja kun päästiin etelämmäs, housut oli niin rypyssä, että jäivät aamusovituksessa aina kakkoseksi :-D

      Poista