maanantai 5. maaliskuuta 2012

Helppo hihatin

Kauan siinä meni, mutta nyt se on valmis! Joulukuussa löysin hyllystä yksittäisen lankakerän ja päätin tehdä siitä hihattimen yksinkertaisella ohjeella (mitä käytin villatakin hihoissa).

Lanka loppui lähes samantien ja ryntäsin hakemaan Novitasta kolme kerää lisää. Luulin, että siinä oli jo yksi liioittelua, mutta alennusmyyntien aikaan etsin taas epätoivoisesti lisäkeriä. Vihdoin löysin kaksi unohdettua Sokoksen lankahyllyn nurkasta. Enempää ei ollut, joten takki jäi hieman lyhyeksi. Tämä oli ensimmäinen iso käsityö ja täytyy sanoa, että langan menekki (ja hinta) sai harkitsemaan, olisiko kannattanut ostaa.

Vaan uniikki vaate on nyt valmis ja sitä voi lähes kutsua kauniiksi. Tosin juuri tällä hetkellä sitä voi pitää päällä, sillä rakenteen vuoksi hihat eivät mene kunnolla takin sisään ja runttautuvat kainaloon :D Kesää odotellessa.

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Omatekemä on kuitenkin aina omatekemä, paljon parempi kuin ostettu :)

  -Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, ei tule toista vastaan ja voi kulkea rinta rottingilla :)

   Poista
 2. On kyllä aikastapas hieno! Kiva pitää kesällä kylminä iltoina vaikka jonku tantun kanssa. Itte tehty on aina itte tehtyä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Jenni! Ajattelin tehdä vielä toisen hieman kevyemmästä langasta, sillä niin ihana kuin tuo onkin, painaa vaate melkoisesti :)

  VastaaPoista