keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Nyt saa sataa!


Vietin viime vuoden viimeiset tunnit Turussa. Olimme menossa saksalaisen ystäväni kanssa laivalle ja päätimme tankata ennen satamaa siinä keskustan isossa kauppakeskuksessa. Syömisen jälkeen lähdimme vahigossa väärään suuntaan ja päädyimme umpikujaan. Käännyimme takaisin ja silloin huomasin pienen kenkäliikkeen näyteikkunassa jotain todella söpöä...pilkulliset kumpparit punaisella rusetilla.

Minulla ei ole ollut koskaan kaupungissa käytettäviä tyylikkäitä kumppareita, joten tarvetta oli (silläkin hetkellä Turussa oli kadulla enemmän vettä kuin lunta). Kun myyjä esitteli vielä kumppareihin kuuluvan vedenkestävän laukun, olin myyty! Yksi syy, miksi en ole hankkinut ennemmin kumppareita, on se, että ne näyttävät niin urpoille takin ja käsilaukun kanssa (ainakin niiden, mitä minulla on).


Kengät ovat jääneet vähälle käytölle, koska alkuvuodesta oli ihan oikeasti pakkasta. Laukku on hieman hassu, joten sitä ei ole tullut käytettyä yksin.  Kaivoin ne esiin viime lauantaina ja sain heti kehuja useilta ihmisiltä. Nyt kun huomiseksi luvattiin taivaalta ämmiä ja äkeitä, nämä ovat kullanarvoiset!2 kommenttia:

  1. Voi elämä ku ihanat! Joskus huonosta suuntavaistosta on hyötyä :)

    VastaaPoista