torstai 28. maaliskuuta 2013

Ristipistotyynyt makuuhuoneeseen

Vaikka tykkään ristipistotöiden tekemisistä, en juurikaan arvosta niitä sisustuksessa. Nyt päätin tehdä kuitenkin poikkeuksen tekemällä makuuhuoneeseen uudet koristetyynyt.

Sängyn päädyssä olevan seinä on tapetoitu tummansiniseksi ja siinä on kullalla ja valkoisella ornamentteja. Muut seinät on beigen värisiä ja laittia lämmintä puuta. Kuulostaa tukkaiselta, mutta pidän huoneesta. Se kun samalla meidän kirjasto eli nuo värit sopivat loistavasti kirjojen kanssa.Tyynyjen piti siis sopia tuohon "menneen maailman tyyliin".
Käytin sinistä aidakangasta ja lähes valkoista lankaa. Halusin pitää kuvio yksinkertaisena, joten tein kumpaakin tyynyyn kirjaimen M. Tämä on siis sekä mun että poikaystävän nimen ensimmäinen kirjain, joten tyynyt on personoitu meille. Sen verran kuitenkin olin varovainen, etten näin kolmen ja puolen vuodenkaan jälkeen uskaltanut laittaa tyynyihin M & M, ettei tyynyjä tarvi hävittää mahdollisen eron takia. Omaa käsityötä pitää sen verran arvostaa, ettei rajaa sen käyttöikää parisuhteen pituuteen ;-)

Itse tyynyliinat tein tummasta vakosametista (joka kerää mukavasti kaiken lian) ja aidakankaan reunoilla käytin jälleen hautajaisadressien naruja.3 kommenttia:

  1. Tosi ihanat! Tämän tyyppiset ristipistotyynyt voisin itekkii ottaa käyttöön. :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tiina ja Kirppu! Ohje on kirjasta nimeltä Kirjo punaista, valkoista ja sinistä.

    VastaaPoista