perjantai 23. maaliskuuta 2012

Kissa paidan selässä

Olen innostunut kokeilemaan ristipiston mahdollisuuksia eri kankailla. Takin selkämyykseen sehän sopi täydellisesti, mutta trikoosta en ollut ihan varma, koska kangas venyy.

Ristipistomalleista on vaikea löytää muuta kuin kukkia tai lapsille tarkoitettuja nalleja. Arkillinen siluettikissoja sattui kuitenkin käteen verkosta etsiessäni. Ompeleessa sai olla todella tarkka, ettei venyttänyt sitä liian pitkäksi tai tehnyt liian löysää. Kuitenkin  yllättävän kivuttomasti homma sujui.

Kaulakoristeen tein paidan mukana tulleesta henkaripidikkestä (tiedätte ne ärsyttävät nauhat, jotka roikkuvat paidan ulkopuolella, kunnes menee hermot ja sakset käy) ja vanhan laukkokoristeen sydämestä.

Kun katsoin kuviota, mieleeni tuli vanha kissani Mimmi. Hän oli todellinen leidi: turkki kokonaan shebanharmaa ja kaulassa killui sydänkoru.

4 kommenttia:

 1. Ihana idea laittaa se tuonne selkäpuolelle ja tuo rusetti sydämineen kyllä kruunaa koko homman! Se taitaa olla sen verran hyvällä korkeudella niin ei edes paina selkään vai mitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testikäytössä homma toimi hyvin, nyt jännitetään, miten se kestää pesukonetta!

   Poista
 2. Heihei ihanuus, iltapostauksessani (klo19) on jotain erityistä juuri sinulle ;)

  VastaaPoista