keskiviikko 22. elokuuta 2012

Liebster blogi -faktat minusta


Sain Kuparirusetin Suvalta blogitunnustuksen hävettävän kauan aikaa sitten. Nyt päätin ryhdistäytyä ja vastata siihen!


1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti tunnustuksen sinulle.
2. Kirjoita seitsemän satunnaista faktaa itsestäsi.
3. Lahjoita tämä award 15:lle muulle blogille/bloggaajalle.
Seitsemä faktaa minusta:
1. Elämä on minulle projekti. Siis oikeasti. Käsittelen elämääni oikeasti erilaisina ja eripituisina projekteina. Tällä hetkellä menossa on ainakin pakasteentyhjäysprojekti, ei farkuissa töihin -projekti, kuntoprojekti, vietä enemmän kummitytön kanssa aikaa -projekti,  opi espanjaaa -projekti...

2. Olen syönyt nyt puoli vuotta vähintään kerran päivässä kaksi ruispalaa paahdettuna päällä punaista pestoa ja raejuusto. Sitä ennen söin ruisleivänpuolikkaani puolen vuoden ajan mätitahnalla ja kananmunalla. En siis juurikaan harrasta variaatioita ruokavaliossani.
3. Rakastan vanhoja suomalaisia elokuvia ja katson niitä sata kertaa mieluummin kuin amerikkalaista hömppäkomediaa. 
4. Rakasta multitaskingia jopa siinä määrin, etten voi syödä ateriaa lukematta, katsoa elokuvaa tekemättä käsitöitä tai istua ratikassa opettelematta espanjan sanoja. 
5. Tykkään joogasta, koska olen siinä hyvä luonnostaan. Aina välillä oman selän taputtelu (kirjaimellisesti) menee sellaisiin mittasuhteisiin, että vahingoniloisena seuraan, kun muut ähertävät itseään minulle helppoon asanaan. Tämä on todella ilkeää ja yritän välttää tällaista itsensä korostamista.

6. Olen varsinainen sottupytty naiseksi. Jätän vaatteet ryttyyn lattialle, astia pöydälle ruokailun jälkeen enkä koske imuriin ellei ole todellinen pakko.

7. Soittelen äidin kanssa lähes päivittäin. Siis minä soitan yleensä, ei äiti. Ollaan vähän niin ku oltu kuin paita ja peppu syntymästäni lähtien.Osa ihmisistä pitää näin kiinteää suhdetta outona, mutta miksi en pitäisi tiivistä yhteyttä ihmisen kanssa, joka on hauska, jaksaa kuunnella kitinä ja valitukset, neuvoo vaikeissa tilanteissa ja auttaa veroilmoituksen täytössä?

Siinä ne ovat. En laita tätä eteenpäin, mutta jokainen voi vastata, joka haluaa viettää iltansa miettien, mitä kehtaa tärähteneestä persoonastaan tuoda julki :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti